A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kezdeményezésére a kormány a vidékfejlesztési pályázatokat érintő intézkedéscsomagot dolgozott ki: ennek alapján a mezőgazdasági fejlesztések megvalósításának feltételei enyhültek.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a projektek megvalósításának segítése érdekében komplex intézkedéscsomagot dolgozott ki, amellyel összhangban, illetve az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap felhasználására vonatkozó speciális előírásokra figyelemmel az Agrárminisztérium, mint a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Magyar Államkincstár, mint a Kifizető Ügynökség az itt elérhető tájékoztatót adta ki április 3-án.

Forrás: nak.hu

Tisztelt Ügyfelünk!

Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel az ország egész területére vészhelyzet kihirdetéséről rendelkezett. A kialakult veszélyhelyzet miatt a GERJE-SZTŐK Helyi Vidékfejlesztési Közösség Egyesület munkaszervezeti irodájában a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel. Telefonon és e-mailben ez idő alatt is állunk rendelkezésükre:

Tel: +36-30/318-1819

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk a Kormány azon fejlesztéspolitikai intézkedéseiről, melyeket a vészhelyzet miatt bekövetkező hátrányos következmények enyhítése érdekében hozott:

A tájékoztató letöltése >>

Támogatást nyert Csemő Község Önkormányzatának a „Szálláshely fejlesztés Csemőn a hivatás-, a program- és a vadászturizmus elősegítésére” című VP-LEADER projektje


1 db 2 ágyas szoba;A Kedvezményezett: Csemő Község Önkormányzata.
A pályázati felhívás címe „Helyi értékekre épülő turisztikai szolgáltatások fejlesztése: szálláshely szolgáltatások kialakítása, fejlesztése”, kódszáma: VP6-19.2.1.-38-8.1.1-17.
A projekt címe „Szálláshely fejlesztés Csemőn a hivatás-, a program- és a vadászturizmus elősegítésére”, azonosító száma: 1919659413.
A szerződött támogatás összege: 9.529.883 Ft. A támogatás mértéke: 95%
A projektünk legfontosabb célja az, hogy a megvalósításával hozzájáruljon a kulturális örökségre, a természeti értékekre épülő turizmus fejlesztéséhez a helyi identitás erősítéséhez.
A projekt helyszíne és tartalma: 2713 Csemő, Külterület, Hrsz.: 0205/9, a Csemői Kulturális Kiállítóhely épülete. A projekt során funkció bővítő beruházással egyéb szálláshelyeket létesítünk az épület emeleti és földszinti részében:

  • 1 db 2 ágyas szoba;
  • 1 db 3 ágyas szoba;
  • a vendégek kiszolgálására kialakításra kerül egy főzőkonyharész és étkező.

A szobákat egyedi tervezésű bútorokkal látjuk el, a konyhába beépített berendezések kerülnek. Az egyedi tervezést és gyártást elsősorban a rendelkezésre álló helyiség méretek és beosztás indokolja. Az eszközök kivitelezése az átlagos szállodai követelményeknek felel meg.